Prémiový obsah
★★★
13.3K čtenářů
1 h 10 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Jehněčí kotlety okořeníme a prudce opečeme z obou stran
medu uděláme marinádu, kterou maso potřeme a spolu s tymiánem
Pak obrátíme, posypeme lístky tymiánu a opečeme ho Ozdobíme tymiánem a zbylou omáčku podáme zvlášť.
Z jehněčího odstraňte přebytečný tuk a maso nakrájejte Přidejte tymián, zbývající celé stroužky česneku a
Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a krátce ji podusíme. Přidáme maso a opékáme ze
Opepříme a poklademe tymiánem, podlijeme vodou a pečeme
Podáváme posypané petrželkou a ozdobené snítkou tymiánu