Prémiový obsah
★★★★
26.5K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Očištěné jehněčí kotlety zbavíme nadbytečného tuku Podáváme s chlebem nebo pečenými bramborami.
Kotlety omyjeme, osušíme, opepříme a posypeme mletým Kotlety poprášíme moukou a vložíme do rozpáleného oleje
Kotlety mírně naklepeme, potřeme česnekem, osolíme, Takto připravené kotlety můžeme začít péct na oleji
Jehněčí kotlety omyjeme a osušíme. Přiložíme kotlety a feferonky.
Formu na pečení potřeme máslem a naplníme směsí s bramborami Jehněčí kotlety okořeníme a prudce opečeme z obou stran
Takto připravenou marinádou potřeme jehněčí kotletky
Kotlety nařízneme, z oleje, šťávy, kůry a medu uděláme Poté kotlety osmažíme na oleji dozlatova, osolíme a
Jehněčí maso důkladně omyjeme a přendáme do zapékací Jehněčí maso podáváme se špenátem a bramborovými noky
Maso vložíme do zapékací mísy. Chilli a sůl smícháme s olejem a touto směsí potřeme maso. Podlijeme hrnek
Uděláme si marinádu z oleje, soli, pepře, česneku, rozmarýnu, oregana a šťávy a žebírka naložíme alespoň