Prémiový obsah
★★★★
37.2K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Maso nakrájíme na kostky. Do tlakového hrnce dáme rozpustit sádlo, přidáme oloupanou a jemně nakrájenou
Fazole namočíme přes noc do studené vody, do které jsme přidali bobkový list a prolisovaný česnek. Druhý
Na sále orestujeme nakrájenou cibuli, pórek, kečup a rajčata, Chvíli restujeme a poté přidáme maso. Osolíme
Z jehněčího masa odstraníme tuk, maso omyjeme a nakrájíme Na stupni jedna necháme guláš vařit nejméně 10 hodin
Mícháme 5 minut, pak přidáme jehněčí maso a za občasného
V míse smícháme listové saláty, červenou cibuli a okurku, zalijeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme
Maso omyjeme, osušíme, odřízneme přebytečný tuk a odblaníme. Pak maso nakrájíme na stejně velké kostky
Guláš podáváme s knedlíkem nebo čerstvým chlebem.
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme