14.4K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Maso drobně nakrájíme, zeleninu také a uvaříme hodně doměkka. Pak vsypeme spařené jáhlové vločky, ještě
Maso a zeleninu jemně pokrájíme a uvaříme hodně doměkka. Pak přidáme rýžovou moučku, slunečnicový olej
brambory nakrájíme na kostky a očistěný květák a brokolici rozpustíme máslo, přidáme drcený kmín a růžičky květáku a brokolice
Drobně pokrájené maso a zeleninu uvaříme ve vodě hodně doměkka, maso musí být hodně provařené. Pak přidáme
Mezitím si odkrájíme z omyté brokolice růžičky. v polévce na skus - nerozvařit!
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Poté přidáme na kousky nakrájenou a umytou zeleninu. Krátce
opečeme dozlatova a přidáme oloupané brambory, omytou brokolicí
Rozemeleme kabanos, opepříme, osolíme přidáme majonézu v sáčku, kečup a dáme stranou. Nameleme sklenici
Brokolici očistíme, rozdělíme na růžičky a dáme do
Poté si nakrájíme a omyjeme brokolici, vložíme do osolené vody a dáme vařit, po 15 minutách je brokolice krásně