Prémiový obsah
★★★
17.1K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Králíka naporcujeme a opečeme na oleji. Přidáme bylinky, sůl, pepř, vývar a pod pokličkou vaříme
Králíka očistíme a naporcujeme. °C asi 30 minut, potom teplotu snížíme na 180°C a králíka
Všetky prísady na bylinkovú zmes dobre premiešame a natrieme ňou nožičky z oboch strán. Aspoň 4 hod
Králíka vložíme do pekáčku a posypeme cibulí. Králíka s bylinkami podáváme s přílohou podle chuti
Králíka naporcujeme na jednotlivé části, osolíme a Králíka můžeme podávat s vařeným bramborem.
Omytého králíka rozdělíme na porce a osolíme, opepříme zakápneme olejem, přidáme máslo, cibulky, mrkev a snítky bylinek
Do studené vody dáme vařit oprané a očištěné maso, chceme-li mít polévku silnější, vložíme také maso