Prémiový obsah
★★★
47.8K čtenářů
Králičí maso patří mezi nejzdravější druhy masa. není v něm skoro žádný tuk, dá se snadno připravit na mnoho způsobů od pečínek po omáčky a směsi, je velmi lehce stravitelné a dopřát si ho můžete i při dietě.
1 h
Kuchař Berda
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
V pánvi rozpálíme olej a mraženou zeleninu opečeme Během pečení podléváme v případě potřeby vodou a králíka
Králíka naporcujeme a dáme do hrnce s vodou, osolíme Přidáme nakrájenou zeleninu, cibuli a koření.
nalijeme do pekáčku a do ní přidáme naporcovaného králíka
Porce králíka dáme na pánev, spolu s cibulí, česnekem Nakrájenou kořenovou zeleninu osmahneme a másle, poté
Králíka důkladně očistíme a naporcujeme na kousky. Přidáme zeleninu a podlijeme vývarem.
Králíka i se zbytkem marinády a polovinou zeleniny Pak přidáme zbytek zeleniny a dopečeme.
restujeme a pak na takto připravený základ vložíme králíka Měkké maso vyjmeme, zeleninu propasírujeme, zahustíme
V osolené vodě uvaříme špagety a scedíme je. Fazole blanšírujeme v osolené vodě asi 2 minuty. Rajčata
Takto připraveného králíka marinujeme 24 hodin. Podáváme s dušenou zeleninou
Naporcovaného králíka osolíme a opepříme. Podáváme s dušenou zeleninou a bramborem.