Prémiový obsah
★★★
6.4K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Omyté a odblaněné maso naporcujeme a vložíme do pekáče na rozpuštěné máslo. Osolíme, přidáme bobkový
Králíka omyjeme, vykostime, osušíme, osolíme a potřeme Králíka vložíme do pekáčku a zasypeme cibulí, na každé
Králíka dobře opláchneme, osušíme papírovou utěrkou vyjmeme z hrnce a vykostíme, šťávu, která zůstala po dušení
Králíka omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V hrnci na oleji opečeme dozlatova porce králíka a
Takto připraveného králíka marinujeme 24 hodin. Podáváme s dušenou zeleninou
Králíka omyjeme a naporcujeme. Králíka nasolíme, opepříme a obalíme v mouce.
Křen oloupeme a nastrouháme najemno. vyjmeme ji, zlehka osolíme a podáváme s hovězím masem, křenem