Prémiový obsah
★★★
20.3K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Každou porci králíka protkneme proužky uzené slaniny potřeme medem, okořeníme a v pekáči zalijeme bílým vínem
nakrájenou cibuli, slaninu, kousek másla a přilijeme bílé víno Pečeného králíka podáváme s dušeným červeným zelím,
opepříme, ochutíme tymiánem, podlijeme masovým vývarem, vínem
Podlijeme vínem a pečeme na 200°C asi 30 minut, potom Při pečení podléváme výpekem.
Králíka naporcujeme a okořeníme solí a pepřem. začne zlátnout přidáme nakrájenou cibuli a přilijeme víno
Králíka naporcujeme a okořeníme solí a pepřem. začne zlátnout přidáme nakrájenou cibuli a přilijeme víno
Králíka omyjeme a naporcujeme. V míse smícháme víno, ocet, a cukr.
Příprava masa: Králíka opláchneme, naporcujeme, osolíme Maso podlijeme polovinou vína a upečeme doměkka.
Naporcovaného králíka osolte, opepřete a obalte v hladké Maso zalijte vínem, vývarem, přidejte rozmarýn a duste
Naporcovaného králíky na marinády zcela ponoříme a Po celou dobu pečení maso potíráme marinádou.
Králíka si nasolíme a rozložíme do pekáčku na zpěněnou Během pečení králíka hlídáme, případně dále podlíváme
Králíka si důkladně omyjeme a naporcujeme na jednotlivé Během pečení maso podléváme šťávou.