Prémiový obsah
★★★★
21.7K čtenářů
2 h 30 m
Kuchař Berda
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Králíka a vepřový bůček dáme do hrnce s olejem a cibulí Maso naporcujeme, králíka zvlášť a vepřový bůček také
Králíka dobře omyjeme, osušíme a osolíme. Po 40 minutách pečení je přidáme do pekáčku ke králíkovi
Totéž můžete udělat i s bůčkem. Králíka osolte, opepřete a lehce ho otiskněte v mouce
Bůček omyjeme, osušíme a uprostřed nařízneme, aby vznikla nití nebo upevníme špejlemi tak, aby nádivka během pečení
Maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáčku. Posypeme mletou paprikou a potřeme prolisovaným česnekem.
Králíka naporcujeme a dáme na pekáč. Touto směsí polijeme králíka a necháme několik hodin
Maso prošpikujeme bůčkem. nasolíme a zakápneme vínem do pekáčku a zasypeme nakrájenou cibulí a zbytkem bůčku
v řeznictví kupte vyšší kus bůčku ideálně s kůží. Přísady dobře promíchejte, vložte bůček, ze všech stran
V míse smícháme olej s nasekanou cibulí a prolisovaným česnekem. Přidáme kečup, ocet a med. Množství
Bůček nakrájíme na porce, osolíme a opepříme. Přidáme bůček kůží dolů, snítky rozmarýnu a vše podlijeme