Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Králíka rozkrájíme na porce a každou z nich potřeme Do omáčky vrátíme maso a pod pokličkou dusíme doměkka
Králíka očistíme, naporcujeme, jednotlivé porce osolíme omáčkou a ozdobené jemně nasekanou petrželovou natí
Plátky masa potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm nadrobno
Přilejeme vodu, sójovou omáčku a přisypeme sezamová přidáme hořčici a smetanu a promícháme s výpekem, v omáčce
ejce uvařená natvrdo dáme do teriny, přelijeme je omáčkou
Vejce uvaříme natvrdo. V rendlíku rozpustíme máslo a něm osmahneme nakrájenou cibuli. Poprášíme ji moukou
Maso na krajích nařízneme, opepříme a pokapeme olejem, necháme půl hodiny odpočinout. Pot zprudka orestujeme
Omáčku podle chuti osladíme, osolíme a opepříme. rozkrojíme na poloviny, dáme na talíře, přelijeme hořčičnou
přilíváme tenkým pramínkem olej, dokud nevznikne hladká omáčka
V hrnci rozehřejeme přepuštěné máslo, přidáme hořčičné Omáčku už nevaříme.