Prémiový obsah
★★★
9.8K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Omytého králíka rozdělíme na porce a osolíme, opepříme pekáčku zakápneme olejem, přidáme máslo, cibulky, mrkev
na kterém zpěníme cibuli (nakrájenou na jemno) a mrkev Králíka si nasolíme a rozložíme do pekáčku na zpěněnou
Mrkev oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Králičí stehna omyjeme a dáme do pekáčku k mrkvi a
Králíka omyjeme, naporcujeme a dáme do pekáčku.
na kterém zpěníme cibuli (nakrájenou na jemno) a mrkev Králíka si nasolíme a rozložíme do pekáčku na zpěněnou
Králíka naporcujeme na jednotlivé části, osolíme a Králíka můžeme podávat s vařeným bramborem.