Prémiový obsah
★★★★
35.5K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
dáme vařit do horké vody asi na 10-15 minut, než knedlíky Hotové knedlíky nakrájíme na plátky a můžeme ihned
Svíčkovou podáváme s houskovým nebo karlovarským knedlíkem
Podáváme s bramborovým knedlíkem, klasicky s brusinkami
Příprava knedlíků: Dva dny staré rohlíky si nakrájíme
Nakonec nakrájíme knedlíky na kousky a podáváme s omáčkou
Dobře odleženou svíčkovou posolíme, okořeníme černým Uvnitř by měla být svíčková růžová.
Pro lepší chuť a vůni se svíčková nakládá. Prohřejte a podávejte s plátky knedlíků, brusinkami
Kolena potřeme marinádou, kterou si připravíme smícháním kečupu, černého piva, lžíce medu, worcesterové
Svíčkovou podáváme se dvěma druhy knedlíků, brusinkami
Housky pokrájíme na kousky, ty krátce opečeme na přepuštěném másle. Žloutky vyšleháme s rozpuštěným máslem
Během pečení maso obracíme a přeléváme šťávou, dle Z těsta upravíme knedlíky, dáváme je do vroucí vody