Prémiový obsah
★★★★
142K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Všechny přísady smícháme a maso v nich naložené necháme marinovat 12 - 24 hodin.
Vše smícháme, maso naložíme na 12 hodin do marinády a během grilování potíráme.
maso naložíme na několik hodin a během pečení nebo grilování
Česnekový dip: Smetanu smícháme s jogurtem, přidáme prolisovaný česnek a lžičku hořčice. Dip osolíme,
Sbíhají se vám sliny už při pouhé představě letního grilování Grilované maso na bylinkách Grilování se těší své oblibě
Do omáčníku dáme tatarskou omáčku, najemno nakrájenou cibuli, kečup, zamícháme a podle chuti osolíme
Limetky zbavíme kůry a dužinu nakrájíme nadrobno. Feferonky očistíme a nasekáme najemno. Olej podle
Do mixéru dejte cizrnu, tahini, česnek, citrónovou šťávu, sůl, pepř, olivový olej a zalijte vodou. Vše