Prémiový obsah
★★★★
14.2K čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Česnek prolisujeme. Fetu dáme dohromady s čerstvou smetanou a creme fraiche do mixéru, dochutíme solí
Smícháme jogurt, majonézu a smetanu. Přidáme prolisovaný česnek a nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme
Stroužek prolisujeme a smícháme s jogurtem a majonézou. Osolíme, opepříme a promícháme. Nakonec vmícháme
Bylinky omyjeme, nasekáme na drobno a smícháme s jogurtem, majonézou a smetanou. Osolíme, opepříme a
Všechny uvedené suroviny smícháme, vychladíme. Podáváme k masovému nebo zeleninovému fondue (kvalitní
Všechny ingredience dejte do jedné misky a smíchejte. Dosolte a opepřete podle chuti.
V misce smícháme tuňáka, oloupaný česnek, olej a smetanu. Vše rozmixujeme dohladka. Podle chuti osolíme
V mice rozmixujeme tuňáka, oloupaný česnek, smetanu, olej, kapary a limetkovou šťávu. Podle chuti osolíme