Prémiový obsah
★★★
22.5K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Jogurt smícháme s nastrouhanou cibulí, prolisovaným česnekem, kari kořením a solí. Nalijeme na maso a
Vše smícháme, rozmixujeme a můžeme skladovat v zavařovací sklenici v ledničce.
Vše důkladně smícháme. Maso marinujeme několik hodin, ideální je přes noc či 24 hodin, na chladném místě
Vše za studena smícháme. Kuře potřeme olejem s trochou citronové šťávy a vody, poprášíme touto suchou
Máslo rozpustíme, přidáme ostatní koření a důkladně promícháme. Poté naložíme maso a necháme minimálně
Olej a víno dáme v poměru 1:1, přidáme ostatní suroviny a důkladně promícháme. Necháme chvíli utežet
Vše smícháme. Vhodné zejména pro kuřecí maso na gril. Marinujeme maso přes noc nebo i 24 hodin a během