Prémiový obsah
★★★
31.3K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Čínskou marinádu důkladně promícháme a máme hotovo. Do čínské marinády nakládáme kuřecí či krůtí maso nebo
Vejce propíchneme silnou jehlou na širším konci, vložíme opatrně do horké vody, přivedeme k varu a vaříme
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, kapustu na nudličky a houby na plátky. Pak nakrájíme játra na proužky
Je-li marináda kvůli medu hustší, ředíme po lžičce Čínská medová marináda je vhodná na libovolné drůbeží
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, přidáme 1 žloutek, lžíci Solamylu, osolíme, opepříme a promícháme.
Maso nakrájíme na nudličky a naložíme do marinády z Do marinády můžeme rovnou pokrájet i cibuli, porek
Všechny ingredience smícháme dohromady. Důkladně promícháme, nejlépe rukama. Smažíme na rozpáleném oleji
Ve velké misce připravíme slaný nálev, několik lžic soli rozpusťte ve vodě. Velké zelí rozřízneme podélně
Kuřecí maso omyjeme na nakrájíme na proužky. V míse osolíme, opeříme, přidáme sojovou omáčku a citronovou
Kuře uvaříme v osolené vodě, kůži stáhneme a maso usekáme. Vývar procedíme, přidáme okapaný hrášek a
Maso si nakrájíme na tenké nudličky (velmi tenké), smícháme s vejci, olejem, solamylem, cibulkou, kořením
Zelí nakrájíme na čtverečky, spaříme horkou vodou a necháme okapat. Kýtu nakrájíme na tenké plátky, vodu