Prémiový obsah
★★★
10.7K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
V rendlíku si smícháme všechny suroviny na marinádu P ak kuře začneme potírat marinádou a dopékáme ještě
Nakonec vmícháme med a chilli. vytvoříme tekutou marinádu , do které naložíme kuře před grilováním.
Pak zapékací misku s kuřetem i marinádou vložíme do Během pečení kuře průběžně potíráme marinádou.
Pak nařízneme na prsíčkách mřížky, naložíme je do marinády stran asi 15 - 20 minut, během grilování potíráme marinádou
Pak nařízneme na prsíčkách mřížky, naložíme je do marinády stran asi 15 - 20 minut, během grilování potíráme marinádou
Rozporcované kuře se vloží do omáčky a nechá se marinovat
Maso vložíme do hluboké misky a přidáme marinádu. Hotový steak nakrájíme na plátky, potřeme marinádou
Nejdříve si připravíme marinádu. Dáme je do marinády a necháme v lednici odpočinout