Prémiový obsah
★★★
38.5K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
Cibuli oloupeme, najemno nasekáme a v misce smícháme s pivem, sójovou omáčkou, olejem a hořčicí. Ochutíme
Suroviny na přípravu marinády prošleháme, pak do ní
Med, pivo, ocet a olej dobře promícháme a ochutíme jemně nasekaným rozmarýnem. V této směsi marinujeme
Pivo nalijeme do většího hrnce a necháme 30 minut povařit. Poté vmícháme kečup, osolíme, opepříme a přidáme
papričku nasekáme nadrobno a pokud chceme méně pikantní marinádu Marinádu rozmícháme dohladka a naložíme do ní maso.
Vše promícháme a do marinády vložíme plátky masa. Pivní marináda dodá vepřovému masu výbornou chuť.