Prémiový obsah
★★★
10.9K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Horký polibek nalijeme do skleničky, ozdobíme šlehačkou Horký polibek ihned podáváme.
Vše dáme do 3 dílného šejkru a promícháme. Nalijeme do sklenic a můžeme přidat i kostky ledu. Podaváme
Likér dáme do vysokých sklenic, malibu rozmixujeme se sirupem a drceným ledem. Přidáme do sklenic a do
Sklenici zaplníme do poloviny ledem a přidáme několik malin. Poté zalijme sektem a doplníme ledem. Nakonec
Rozmixujeme 125 ml vanilkové zmrzliny, 100 ml jogurtu, 1 lžičku vanilkového cukru a 1 lžíci citrónové
Sklenici naplníme do poloviny ledem. Do vychlazené míchací sklenice nalijeme předepsané suroviny kromě
V malém hrnci rozehřejeme mléko a přidáme do něj nalámanou čokoládu. Přidáme dřeň z vanilky a koření.
Všechny suroviny kromě minerálky dáme do šejkru a důkladně protřepeme. Slijeme do širší sklenice s ledem
Čokoládu rozlámeme na kousky a dáme spolu se smetanou a asi 6 lžičkami mléka do misky. Zahříváme, dokud
Do vína vymačkáme šťávu z citronu. Přidáme hřebíčky, skořici, pískový a vanilkový cukr a rum. Zahřejeme
Griotku nalijeme do skleničky a zalijeme horkou vodou Horký nápoj zdobíme plátkem citronu.