6.6K čtenářů Přidat komentář
10 m
Kuchař Berda
@petr-berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Plníme do ¾ sklenice, pak zalijeme rumem pod okraj
švestky narovnáme do vhodné sklenice a zalijeme je rumem
Přidáme koření, citronovou kůru, rum, podle potřeby
Kolem omelety nakapeme rum, zapálíme a ihned podáváme
dáme několik kostek ledu, přilijeme ananasový džus a rum
Rum nalijeme do tumbleru s ledem, doplníme tonikem
vaření zredukujeme varem na hrnek a ten vlijeme do rumu
Na závěr vaření přilijeme rum.
Podle chuti můžete přidat i trochu rumu.
rosolovatět, provaříme ještě 2 minuty a přimícháme rum
Nakonec do povidel přidáme rum.
Švetsky dáme do kastrolku přidáme cukru, skořici a rum