Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Přidejte 2-4 lžíce mátového sirupu (podle toho, jak Poté cheesecake ozdobte limetkou, mátovými lístky,
Matu natrháme na kousky, a poté dáme do převařené vody. Necháme vyluhovat alespoň 24 hodin. Poté zcedíme
Všechny suroviny rozmixujeme dohladka. Podáváme vychlazené ozdobené lísky máty. Tip: Skvělé ochlazení
Připravíme si mísu, ve které necháme vylouhovat mátu. Poté si vezmeme džbánek, do kterého dáme na dno
Všechny suroviny dáme do mixéru a důkladně rozmixujeme. Hotový drink nalijeme do připravených skleniček
Čaj si zalijeme asi 400 ml vody a necháme déle vyluhovat. Sáčky vytáhneme, dolijeme horkým mlékem a brandy
Lístky máty peprné propláchneme vodou a usušíme v utěrce. Převaříme ocet s cukrem a do horké tekutiny
Matu natrháme na kousky, a poté dáme do převařené vody. Necháme vyluhovat alespoň 24 hodin. Poté zcedíme