3.4K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Ovoce oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Můžeme zvolit jakékoliv-jablko, ananas, pomeranč, hrozny.
Do hrnce dáme očištěné nakrájené jahody, zalijeme džusem a přidáme lžičku strouhané citronové kůry a
Jistě, ideáním nápojem je voda. Přečtěte si, kteými dalšími nápoji si můžete zpestrit
Oddělte žloutky od bílků. Žloutky smíchejte s cukrem a zbytkem sypkých ingrediencí. Bílky vyšlehjete
Hotový nápoj ochutíme podle chuti citronovou šťávou
Všechny suroviny omyjeme, z citronu okrájíme kůru, z řep odkrojíme vršek s natí a spodek. Vše nakrájíme
Omyjeme feferonku, pomeranč a citron, česnek, zázvor a kurkumu oloupeme. Dáme do odšťavovače a jakmile
Meloun i vodu dáme na noc do ledničky vychladit. Potom meloun překrojíme, vydlabeme z něj dužinu a z