Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
pyré můžeme buď zavařit, nebo z něj dále připravit jablečnou Jablečná šťáva: Jablečnou šťávu dáme do hrnce a přidáme
Nejprve zpracujeme v odšťavňovači mrkev, poté oloupanou řepu, kapustu a neoloupané jablko, nakonec vymačkáme
Švestky vypeckujeme, omyjeme a rozdrtíme. Vložíme je do vychladlé převařené vody a necháme 1 den louhovat
síto Do meruňkového protlaku vmícháme pomerančovou šťávu převařenou vodu, ve které jsme rozpustili sacharin Hotovou šťávu
Zeleninu omyjeme, očistíme, nastrouháme. Na nálev smícháme ocet, cukr, Deko, povaříme a vychladíme. Zeleninu