7.4K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Do šejkru dáme led, přidáme uvedené ingredience a společně protřepeme. Servírujeme ve vychlazené koktejlové
Přes led nalijeme do šejkru všechny suroviny, protřepeme a nalijeme do koktejlové sklenice.
Všechny suroviny na koktejl dáme do šejkru s kostkami Poté přecedíme koktejl přes síto do připravené sklenice
Všechny bylinky POZOR VELMI OPATRNĚ VÁŽIT S MAX. PŘESNOSTÍ zalijeme vinovicí a necháme 14 dní neležet
Všechny suroviny smícháme v mixéru nebo v šejkru a nalijeme do vysoké sklenice. Kolečko citronu rozřízneme
Sektovou sklenku naplníme do čtvrtiny drceným ledem, přidáme malou kostku cukru, zakapeme ji angosturou
Všechny suroviny promícháme v elektrickém mixéru a slijeme do větších koktejlových sklenic. Na okraj
Všechny suroviny dáme do šejkru nebo do mixéru, rozmixujeme a nalijeme do vyšší sklenice. Ve sklenici