Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Do míchací sklenice naplněné ledem dejte 4 cl skotské whisky Singleton of Dufftown 12yo, 4 cl sladkého
Do míchací sklenice dáme trochu ledu. Do sklenice přidáme všechny přísady - angosturu, vermouth, whisky
Okurku nakrájíme na malé kostky. Do sklenice dáme vodku a zalijeme likérem a sirupem. Přidáme okurku
Do šejkru dáme led, pálenku, griotku a 1 lžíci citronové šťávy. Přidáme colu a pořádně protřepeme a
Jahody očistíme a opereme pod tekoucí vodou. Jahody vložíme do misky společně s cukrem a ponorným mixérem
Do nízkého whiskové skleničky dáme pár kostek ledu a poté nalíváme odměřené množství alkoholu. Okraj
Šťávu a kůru z limetek dáme do mísy, zalijeme 300 ml vody a necháme v lednici stát přes noc. Cukr, vanilkový
Mandarinkový kompot slijeme a necháme okapat. Ledový salát a rukolu dobře opereme a vytřepeme z nich
Meloun rozkrojíme, dužinu zbavíme semínek, nakrájíme ji na kousky a dáme do mixéru. Přilijeme asi půl
Mléko a 10 ml smetany vlijeme do mixéru, přidáme kávu, kakao, vanilkový cukr a vše důkladně našleháme