Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Chobotnice omyjeme studenou vodou a osušíme. Takto připravené chobotnice grilujeme několik minut
Chobotnici nejdříve předvaříme alespoň 30 minut v osolené Pokud je chobotnice velká, doba varu se může prodloužit
Chobotnici vykucháme jednoduchým způsobem - obrátíme Pak přidáme nakrájenou chobotnici a restujeme pár minut
Chobotnice nakrájíme na kousky, cibuli, rajčata, česnek rozehřejeme olej, přidáme cibuli, zpěníme a vložíme chobotnici
Chobotnici nakrájíme na menší kousky, cibuli na kolečka oregáno a pomalu dusíme, až jsou kousky chobotnice
Chobotnice omyjeme studenou vodou a osušíme. Takto připravené chobotnice grilujeme několik minut
Chobotnice omyjeme studenou vodou a osušíme. Takto připravené chobotnice grilujeme několik minut
Vykuchanou a očištěnou chobotnici dáme do hrnce s vodou mísy, přidáme petržel nasekanou najemno, přidáme chobotnici
Cibulku a česnek nasekáme, orestujeme, přidáme kousky masa a osmažíme. Poté přidáme bylinky,nakrájené
Lilky si nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit, poté osmažíme na oleji a necháme okapat na ubrouscích
Okurky si nakrájíme na kousky, cibuli na čtvrtky a plátky, papriky na větší kousky a dáme do misky. Posypeme
Kuře omyjeme, naporcujeme na menší kousky, vložíme do většího hrncem zalijeme vodou, přidáme cibuli,