Pokud slupky na česneku drží víc, než se nám hodí, položíme stroužek česneku na prkénko a plochou stranou nože zmáčkneme.
Slupky pak půjdou lépe odstranit.
Máslo rozpustíme a mléko zlehka nahřejeme. Do mléka přidáme droždí, trochu mouky, špetku soli a cukr
Do vlažného mléka přisypeme 1 lžičku cukru, droždí a necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme obě mouky
Nakrájíme na plátky a tak nám vzniknou šneci, které
Kořenovou zeleninu oloupeme a omyjeme. Cibuli oloupeme a rozpůlíme. Maso vyjmeme z ulity a vložíme do
Plech vyložíme pečícím papírem. Těsto rozdělíme na poloviny a vyválíme na pomoučněném vále tenké placky
V míse smícháme teplé mléko, droždí, trochu mouky a cukru, špetku soli a necháme odstát. Poté přidáme
Uvařit hustý pudink, do ještě teplého vařečkou zašlehat 100g másla a nechat mírně vychladnout. Těsto
Listové těsto rozválíme na plát do platu obdélníku. Potřeme rozpuštěným máslem, posypeme cukrem a skořicí
Na těsto svaříme mléko s máslem. Až se máslo rozpustí dáme stranou. Jahody očistíme a nakrájíme na čtvrtky
Listové těsto vyválíme na plát a potřeme kečupem smíchaným s prolisovaným česnekem. Posypeme rozmarýnem
Plát listového těsta potřeme rozpuštěným máslem, posypeme skořicovým cukrem a posypeme důkladně propláchnutými