Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Polovinu piškotů rozlámeme na kousky a smícháme je s opranými a okapanými malinami. Druhou polovinu piškotů
Smetanu vyšleháme do pěny a smícháme s Mascarpone a cukrem dle chuti. Připravíme si uvařenou silnou černou
Máslo s cukrem, ztužovačem, jednou lžící whisky a smetanou vyšlehat do husta (pomužte si utěrkou, nebo
Jablka nakrájíme nadrobno a v hrnci je s 1 hrnkem vody a 2-3 lžícemi cukru vaříme do změknutí 15-20 minut
Dortovou formu vyložíme pečícím papírem. Šlehačku vyšleháme s mascarpone, cukrem a vanilkovým extraktem
Nachystejte si kulatou formu o průměru 24 cm. Na pečící papír si obkreslete dno kulaté formy, vystřihněte
Troubu předehřejeme na 180 °C a formu vyložíme pečícím papírem. Bílky oddělíme od žloutků. Do bílků dáme
Uvařenou kávu smícháme s likérem Amaretto. Poté vyšleháme žloutky s cukrem ve vodní lázni. Smetanu vyšleháme
Nejdříve si uvaříme kávu a přidáme rum. Smetanu si vyšleháme dotuha a máslo smícháme s cukrem. Poté obě
V hlubokém talíři si připravte 150 ml kávy, nechte ji vychladnout a přidejte do ní amaretto. Oddělte
Smetanu vyšleháme do pěny a smícháme s Mascarpone a cukrem dle chuti. Připravíme si uvařenou silnou černou
mám ráda moc peřinu a koláče které peče moje babička nebo udělaný domací větrníky měj se hezky nikol Kadlecová