Prémiový obsah
★★★
17.8K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
V míse smícháme všechny tři ingredience a rukou rozdrobíme. Posypeme připravený koláč nebo buchtu a upečeme
Listové těsto rozválíme na obdélníkový plát. V misce si smícháme tvaroh s cukrem, dle chuti ochutnáme
Smícháme mouku s práškem do pečiva a vmícháme ji do tvarohové rozložíme vrstvu nahrubo nastrouhaných jablek a posypeme drobenkou
Připravíme si drobenku z mouky, másla a prášku do pečiva Rebarboru posypeme drobenkou a pečeme při 180°C asi
ho na vymazaný plech, rovnoměrně po něm rozdělíme tvarohovou Na drobenku smícháme 100 g másla, 150 g mouky, 50 g
rozpuštěné a trošku cukru a likéru a vypracujeme drobenku těsto natřeme tvaroh, uhladíme, dáme jablka, posypeme drobenkou
Suroviny na drobenku vložíme do mísy a prsty zpracujeme Poklademe nakrájenými švestkami a posypeme připravenou drobenkou
Nejdříve připravíme těsto smícháním mandlové mouky, změklého másla, třtinového cukru, vejcí a vanilkového
Sušenky a piškoty pomocí válečku rozdrtíme. poté smícháme s rozpuštěným máslem a pomocí pěsti napěchujeme
Vymícháme hladkou polevu, kterou zalijeme celý moučník Po ztuhnutí moučník nakrájíme na kostky a podáváme
Vejce utřeme s máslem, cukrem, přidáme mouku s práškem do pečiva, mléko, kakao. Dáme upéct, poté vychladnout
Tento moučník jsem vyzkoušela a je naprosto geniální, jen se mi zdál dostatečně sladký na to, abych ho ještě cukrovala a zdobila čokoládou. Jinak opravdu doporučuji, stojí za to jej vyzkoušet.