Prémiový obsah
★★★
3.4K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem s rozšlehaným žloutkem. Přidáme krupici, tuk, sůl a petrželku
Z mléka, mouky, vejce a soli si uděláme těstíčko a smažíme lívance na oleji. Do každého lívance přidáme
Vločky si namočíme na ½ hodiny do mléka. Jablka si oloupeme a nastrouháme. Do vloček přidáme ostatní
Z mléka, droždí a cukru připravíme kvásek. Houby nadrobno nakrájíme a podusíme je na troše tuku. Pak
Do mísy nalijeme teplé mléko, přidáme mouku, sůl, cukr, vejce a vločky a důkladné promícháme. Na závěr