Prémiový obsah
★★★★
7.3K čtenářů
45 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Do zbylé drobenky nasypeme kypřící prášek, vanilkový Vlijeme do formy, pokladem ovocem, posypeme drobenkou
kokos a rukou žmouláme až nám vznikne žmolenka neboli drobenka Hotovou drobenkou posypeme připravený moučník a upečeme
Smícháme si mouku s práškem do pečiva, utřeme si cukr s vejci a přidáme olej, mléko, kokos a postupně
Ušleháme si vejce s cukrem, přidáme mléko a mouku s práškem do pečiva, smícháme si cukr s kokosem. Těsto
Mezitím si udělám drobenku z mouky, másla a cukru a trochu poskočí, naskládám na něj švestky, posypu drobenkou
V misce prsty promněte všechny suroviny na drobenku a pečte 25-30 minut, tak aby buchta vyběhla a zezlátla
Mezitím si udělejte drobenku, tak že smícháte všechny suroviny na drobenku.
Jablečno-kokosovou buchtu vložíme do předem vyhřáté Jablečno-kokosovou buchtu podáváme jako výborný moučník
Na drobenku smícháme všechny suroviny a promneme prsty připravený plech, poklademe plátky broskví a posypeme drobenkou