Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Těsto důkladně zpracujeme, formu na bábovku vymažeme Bábovku pečeme v troubě při teplotě 190 °C asi 40 -
Pečeme na 170°C cca 25 min, jestli je bábovka upečená Upečenou bábovku necháme vychladnout, poté můžeme pocukrovat
Smíchejte cukr s vejci, přidejte olej, mouku, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr a dobře promíchejte
Čokoládovou bábovku pečeme na 170 °C a pečeme ještě Čokoládovou bábovku necháme vychladnout, vyklopíme,
Troubu předehřejte na 170 °C. Vejce ušlehejte do pěny, vmíchejte k nim mléko, mák, cukr, olej, vanilku
Mouku, cukry, kypřící prášek, skořici smícháme v míse, přidáme vejce, jogurt, mléko, nahrubo nastrouhaná
Mouku smícháme s kypřícím práškem i mletými vlašskými ořechy a odložíme stranou. Vejce, sůl a oba cukry
Formu na bábovku si vymažeme tukem a vysypeme moukou
Těsto přelijeme do vymazané a vysypané formy na bábovku Po upečení bábovku vyklopíme a polijeme čokoládovou
Příprava:Připravíme si mísu, do které dáme potřebné suroviny (je jedno v jakém pořadí). Pak do mísy nastrouháme
Formu na bábovku vyložíme plátky anglické slaniny. Nožem bábovku jemně uvolníme od středu, přiklopíme