Prémiový obsah
★★★
12.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Po chvíli přidáme k cibulce nakrájenou anglickou slaninu se slaninou, podle chuti osolíme, opepříme a podáváme
smetanový sýr s vejci, bylinkami, muškátovým oříškem a zelím Na pánvi osmahneme na drobno nakrájenou slaninu s cibulí
Uzenou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme rozškvařit cibuli, opečeme ji dozlatova, pak přidáme okapané zelí
Vmícháme polovinu slaniny, hotové noky a prohřejeme Podáváme posypané zbylou slaninou.
papírem poklademe překrojenou kapustu a nakrájené zelí Podáváme společně ze zelím a kapustou.
Opékejte, až slanina a cibule začne zlátnout, trvá Vsypte do pánve zelí a krátce opečte, pak porek, osolte
Kysané zelí uvaříme a lehce osladíme. vždy trochu rozškvařené slaniny s cibulkou.
Na sádle orestujeme cibulku, přidáme anglickou slaninu a pokrájené zelí.
Jakmile je zelí měkka, částečně rozmixujeme na pyré Příprava noků: Brambory uvaříme ve slupce.
řapíkatý celer, chvíli smažíme, pak přidáme okapané zelí Noky přihodíme do pánve k zelí, společně prohřejeme
Mezitím uvařte doměkka bramborové noky. Noky podávejte se slaninou a zelím, ozdobené majoránkou