Prémiový obsah
★★★★
22.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Žloutky šleháme s polovinou dávky cukru, přidáme horkou vodu a ušleháme v lehkou hustou pěnu. Do tuhého
Smícháme všechny tekuté suroviny a postupně přidáme mouku, sůl, kypřící prášek a cukr. Jakmile máme všechny
Žloutky šleháme s polovinou dávky cukru, přidáme horkou vodu a ušleháme v lehkou hustou pěnu. Do tuhého
Z bílků ušleháme pevný sníh, do něhož zašleháme část cukru. Ostatní cukr lehce přidáváme postupně se
Piškotovou bublaninu pečeme dozlatova. Piškotová bublanina s višněmi je vhodná k odpolední
V míse smícháme mouku společně s kokosem, cukry a práškem do pečiva. Přidáme vejce, mléko a rozpuštěné
Kefír smícháme s rozpuštěným máslem a vyšlehaným vejcem. Postupně přidáme cukr a smíchané mouky s práškem
Do mléka přidáme prosetou mouku se solí a kypřícím práškem. Přidáme na kostky nakrájený rohlík,vejce
Teplé mléko, vejce, cukr a rozpuštěné máslo smícháme v mixéru a mixujeme 2 minuty. Směs poté smícháme
Bílky ušleháme se špetkou soli na sníh. Žloutky ušleháme s třtinovým cukrem, přidáme vanilkový cukr,