Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Na tuto sekaninu potřebujeme dva díly hovězího masa, jeden díl tučného vepřového a jeden díl syrového
Na přípravu ganache z hořké čokolády nasekáme čokoládu na kousky, vanilkový lusk podélně rozřízneme a
V míse smícháme mouku, prášek do pečiva a do perníku, přidáme kakao, skořici, olej, vejce, citronovou
Do misky tepléjo mléka rozdrobíme droždí, přidáme lžičku cukru a necháme vzejít kvásek. V nádobě robotu
Sušené ovoce nakrájíme a zalijeme rumem. Hrušky zbavíme jadřinců, nakrájíme na kousky, zakápneme citronovou
Sušenky rozdrtíme a přidáme rozmixované cornflakes. Přidáme skořici, máslo a sirup. Smes naplníme na
Kávovou smetanu vyšleháme, dort překrojíme na půl a Boky dortu potřeme zbylým krémem a obalíme nasekanými
Cukr s vejci vyšleháme do pěny. Poté po částech vmícháme moukou, škrob a špetku soli. Těsto přesuneme
Na vodní lázni rozpustíme 120 g čokolády a smícháme s lupínky. Tuto směs přesuneme do vyložené formy