Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
mléčnou marcipánovou hmotou - vznikne spodní díl hamburgeru mléčnou marcipánovou hmotou a dáme nahoru celého hamburgeru
Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme ji s mletým masem. Pak přidáme vejce, kečup, sůl
Kuřecí maso nakrájíme na větší kousky a osmahneme na pánvi. Uzené maso nakrájíme na plátky, zeleninu
Cuketu nakrájíme na plátky, osolíme a grilujeme. Maso osolíme, opepříme, můžeme přidat nějaké bylinky
Mleté maso opepříme, vymícháme, vytvoříme z něj placku tenkou cca 1,5 cm a v lednici necháme 30 minut
Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme ji s mletým masem. Pak přidáme vejce, kečup, sůl
Ze směsi vytvarujeme ploché hamburgery. Přidáme hotový hamburger a zakápneme kečupem.
Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme ji s mletým masem. Pak přidáme vejce, kečup, sůl
Maso rozdělíme na 4 díly, z každého z nich uděláme plochý bochánek a uděláme do něj důlek. Do důlku vložíme
Tvarujeme hamburgery, které opečeme dozlatova, z avokáda potřeme avokádem, vložíme plátky rajčat, rukolu, hamburgery