Prémiový obsah
★★★
11.7K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Před smažením doporučuji obalené řízky nechat chvíli Hotové holandské řízky podáváme s bramborovou kaší
Maso a sýr pomeleme, smícháme s vejci a mlékem, vypracujeme těsto a necháme přes noc v lednici uležet
Mleté maso, sýr, mouku, mléko, sůl, pepř, papriku a vejce smícháme v míse dohromady, podle potřeby zahustíme
Mleté maso dáme do mísy zalijeme vodou důkladně promícháme, aby se maso s vodou dobře spojilo. Přidáme
Navlhčenýma rukama tvarujeme řízky. Řízky nejdříve ponoříme do rozšlehaného vejce a poté
Mleté maso dáme do mísy, přidáme 2 vejce, nastrouhaný sýr, nasekanou petrželovou nať, na kostičky nakrájenou
Mleté maso, sýr, mouku, mléko, sůl, pepř, papriku a vejce smícháme v míse dohromady, podle potřeby zahustíme
Mleté maso, sýr, mouku, mléko, sůl, pepř, papriku a vejce smícháme v míse dohromady, podle potřeby zahustíme
Před smažením doporučujeme obalené řízky nechat chvíli Hotové holandské řízky podáváme s bramborovou kaší