Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky, orestujeme na sádle, zaprášíme moukou a připravíme si světlou
Pak zamícháme do omáčky se solí utřený česnek a mletý Rovněž tak připravíme pórovou omáčku;pak jí procedíme
tuku lehce osmažíme utřený česnek, přidáme ho do omáčky Pak omáčku přecedíme a dochutíme citrónovou šťávou.
Jogurt dáme do misky, česnek do něj prolisujeme, přidáme jemně nasekanou cibuli, špetku soli a mletého
Přidáme mouku a usmažíme jíšku.K základu omáčky přilijeme Nakonec do hotové omáčky přisypeme jemně nasekanou
V hrnci rozpustíme máslo a přidáme mouku, připravíme jíšku, kterou poté zalijeme vývarem a necháme povařit
osušíme čistou utěrkou, osolíme, okořeníme mletým bílým Během pečení omáčku občas promícháme a upečeme doměkka
Cibulku si nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na trošce másla s olejem, přidáme mouku a osmahneme
Z libečku otrháme listy a stonky nakrájíme na menší kousky. V hrnci přivedeme k varu vodu. Hodíme do
Pórek očistíme, nakrájíme na větší kusy a uvaříme v troše osolené vody. Na pánvičce připravíme světlou
Předem namočené fazole (nejlépe přes noc) propláchneme a zalité vodou je zhruba dvě hodiny vaříme. Nesolíme