Prémiový obsah
★★★★
5.7K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
V hrnci zpěníme cibuli, vložíme najemno nakrájený celer a pár minut ho osmažíme. Přidáme sůl, pepř a
Celer očistíme a nakrájíme na kostičky, osmažíme dozlatova a másle, zalijeme vývarem a dusíme doměkka
Kešu oříšky namočíme přes noc do studené vody. Namočené ořechy dáme do mixéru. Celer a mrkev očistíme
, hotovou omáčku zalijeme za stálého míchání smetanou Omáčka by měla mít krémovou konzistenci.
Špagety uvaříme podle návodu. Na oleji orestujeme nakrájenou slaninu a česnek, přidáme máslo a trochu
Křen očistíme, oloupeme a nastrouháme. Připravíme si pánev, rozpustíme na ní máslo a orestujeme strouhanku
Maso nakrájíme na kousky a osolíme a opepříme. Na másle zpěníme kousky slaniny a poté přidáme maso. Chřest
Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji. Přidáme nastrouhaný celer a společně podusíme. Mezitím si omyjeme
vývar, smetanu, promícháme a necháme zredukovat do krémové
Maso osolíme, opepříme a obalíme do slaniny, poté zprudka orestujeme na másle. Přidáme blanšírovaný chřest
Celer a mrkev očistíme a nahrubo nastrouháme. Promícháme, přimícháme obě vejce, ochutíme podravkou a