2.9K čtenářů
40 m
janapozarova
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky, orestujeme na sádle, zaprášíme moukou a připravíme si světlou
Jogurt dáme do misky, česnek do něj prolisujeme, přidáme jemně nasekanou cibuli, špetku soli a mletého
Přidáme mouku a usmažíme jíšku.K základu omáčky přilijeme Nakonec do hotové omáčky přisypeme jemně nasekanou
tuku lehce osmažíme utřený česnek, přidáme ho do omáčky Pak omáčku přecedíme a dochutíme citrónovou šťávou.
Pak zamícháme do omáčky se solí utřený česnek a mletý Rovněž tak připravíme pórovou omáčku;pak jí procedíme
Maso dáme do hrnce, přidáme vodu, necháme přejít varem, slijeme a přidáme čistou vodu. Cibuli přepůlíme
osmahneme, zalijeme vodou tak, aby nám vznikla řídší omáčka Během pečení omáčku občas promícháme a upečeme doměkka
Uzené maso opláchneme a vložíme do studené vody a uvedeme Omáčku podáváme s vařeným uzeným masem nakrájeným na
Pokud jsou v omáčce žmolky, přecedíme ji. Uvařené uzené maso nakrájíme na porce a zalijeme omáčkou