Prémiový obsah
★★★
9.5K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
Bazalku si nasekáme najemno, česnek utřeme a vymačkáme citronovou šťávu. Vše si dáme do misky a důkladně
Příprava majonézy: Pak si připravte majonézu, Mléko I majonézu nechte vychladit.
Česnek oloupeme a nařežeme, dáme do hmoždíře a paličkou utřeme. Přidáme lžičku olivového oleje a sůl
Ušleháme si žloutky s medem, solí, octem. Poté přidáme hořčice. Do směsi pozvolna přiléváme olivový olej
Dobrý den.
Ve všech receptech na tuto pochutinu jsem našel že je základem vejce,olej a česnek. Ale správné alioli je jen česnek a olej a pak ochutit.Zkuste to :rozdrtit česnek a pak vmíchavat olej. Jen to chce opatrnost, rado se to sráží.