Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Po částech přidáváme smetanu a omáčku za stálého míchání Podle požadovaného množství omáčky a hustoty vmícháme
Z másla a mouky uděláme jíšku, do které nastrouháme cibuli. Přidáme kostku masoxu a promícháme. Zakysanou
Z másla a mouky si připravíme jíšku,přidáme do ní cibulku a jíšku upražíme do růžova. Pak jí zředíme
Během pečení připravíme cibulovou omáčku. omáčkou a podáváme.
Pekáč vymažeme olejem a poté naskládáme oloupanou a na proužky nakrájenou cibuli. Chilli smícháme s medem
Z nadrobno nakrájené cibule, tuku a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme 1,25 l vody, dobře rozmícháme
Připravíme si kvásek - do části vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme lžíci cukru a zaprášíme moukou
Rozehřejte na pánvi máslo, přidejte cibuli a bobkový list, opékejte 5 minut. Pak snižte plamen na nejmenší