Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Z nadrobno nakrájené cibule, tuku a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme 1,25 l vody, dobře rozmícháme
Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na tuku. Pak mírně podlijeme a dusíme doměkka. Cibuli doplníme
Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a krátce opečeme. Zasypeme moukou, promícháme
Cibuli nakrájíme na kostičky, osmažíme na sádle dozlatova, zaprášíme moukou a opět lehce osmažíme až
Česnek prolisujeme nebo utřeme, cibuli nakrájíme na kostky a pálivé papričky najemno pokrájíme. Petrželku
Do misky nalijeme vlažnou vodu, přidáme cukr i sušené kvasnice a necháme vzejít kvásek. Cibule oloupeme
Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozehřejeme v hrnci
dáme na plech vyložený pečícím papírem a přidáme cibulovou
Brambory oloupeme a rozmixujeme je spolu s cibulí. Zahustíme moukou, přidáme vejce, česnek, papriku a
Listové těsto vyválíme na pomoučeném vále a rozdělíme na dvě poloviny. Jeden z nich přeneseme na plech