Prémiový obsah
★★★
17.5K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
citronovou kůru a šťávu, cukr a sůl. Omáčka musí býti pikantní. Podáváme k masu.
kůru a omáčku necháme na mírném plameni za stálého Omáčkou polijeme hotové špagety a podáváme.
a důkladně omyjeme, osušíme, nasolíme a pokapeme citronovou přisypeme citronovou šťávu, opepříme.
vmícháme máslo a ještě chvíli rozehřejeme, aby nebyla omáčka Lososa polijeme omáčkou a podáváme se zeleninou.
Poté závitky a plátky citronu i omáčky vyjmeme a udržujeme Omáčku přecedíme, ohřejeme, osolíme a opepříme.
Poté přidáme citronovou šťávou a přidáme zbytek másla
Vmícháme máslo, a jakmile vznikne omáčka přidáme petrželku Kousky kapra podáváme s bramborem, přelité omáčkou.
Vyjmeme, pokapeme citronovou šťávou a udržujeme v máslo a citrónovou šťávu, podle chuti dochutíme a
Ze všech ingrediencí připravte marinádu, naložte do ní filety a nechte v lednici odpočívat po dobu 30