Můžeme podávat i s masem, záleží na chuti každého z nás.
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Základ omáčky zahustíme směsí smetany a hladké mouky Příprava vejce: Dáme si vařit vodu, vejce vyklepneme
Na másle orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme kmín a chvíli restujeme. Poté přidáme nakrájené houby
Příprava omáčky: Cibuli pokrájíme na kostičky, zpěníme Omáčku přecedíme, osolíme, přidáme houby, vývar, smetanu
Těstoviny připravíme v osolené vodě podle návodu na obalu. Mezitím si rozehřejeme máslo a zaprášíme moukou
Panenku si očistíme, nakrájíme na medailonky. Ty osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Maso přesuneme
Nakonec omáčku dochutíme citronovou šťávou a zjemníme Podáváme s vařeným vejcem a knedlíkem.
Na sádle si orestujeme nakrájenou cibuli. Na ně přidáme králičí stehna. Prudce orestujeme, osolíme a
Omáčku přecedíme, osolíme, přidáme houby, vývar, smetanu