Prémiový obsah
★★★
40.2K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Příprava omáčky: Cibuli pokrájíme na kostičky, zpěníme Omáčku přecedíme, osolíme, přidáme houby, vývar, smetanu
Panenku si očistíme, nakrájíme na medailonky. Ty osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Maso přesuneme
Na sádle si orestujeme nakrájenou cibuli. Na ně přidáme králičí stehna. Prudce orestujeme, osolíme a
Omáčku přecedíme, osolíme, přidáme houby, vývar, smetanu
měkké, rozmícháme ve smetaně mouku a nalijeme do omáčky Liškovou omáčku podáváme s knedlíkem.
Těstoviny připravíme v osolené vodě podle návodu na obalu. Mezitím si rozehřejeme máslo a zaprášíme moukou
Na másle orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme kmín a chvíli restujeme. Poté přidáme nakrájené houby