Prémiový obsah
★★★
3.4K čtenářů
35 m
janapozarova
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Opláchnutá a očištěná kuřecí játra překrájíme na kousky a orestujeme na oleji. Osolíme, opepříme, dáme
Na oleji osmažíme lehce dorůžova jemně pokrájenou cibuli
Omáčku krátce provaříme a odstavíme z ohně. Porce žraloka přelijeme omáčkou a podáváme s vařenými
Podáváme plátky rolky přelité omáčkou posypané čerstvou
Nakrájenou cibuli zapěníme na pokrájené, rozpálené uzené slanině. Přidáme nakrájené játra a zprudka opečeme
Játra odblaníme, nakrájíme na plátky a ty ještě překrájíme na čtverečky. Slaninu nakrájíme na stejně
Játra nakrájíme na malé kousky (skutečně krájíme, neškrábeme), anglickou slaninu nakrájíme na malé nudličky
Játra si přes noc namočíme do vína, pokrájíme na kousky, rozmixujeme, přidáme pomletou slaninu, koření