Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Podáváme uvařenou brokolici přelitou omáčkou.
Zvolna vaříme hodinu a pak zcedíme. Používáme na hotové maso na stole, nebo na grilu po dopečení, za
tuku lehce osmažíme utřený česnek, přidáme ho do omáčky Pak omáčku přecedíme a dochutíme citrónovou šťávou.
Rajče spaříme vroucí vodou, oloupeme, vykrojíme vnitřek a dužinu nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek
Brambory vložíme i se slupkou do osolené vroucí vody a vaříme doměkka. Trvá to přibližně 20 až 30 minut
Měkký tvaroh rozmícháme se solí a pepřem, kdo chce pomazánku výraznější, přidá i trochu jemně rozetřeného
Pažitku nasekáme na drobné kousky. Na dno sklenice nalijeme trošku oleje a pěchujeme bylinku. Pažitku