Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě dle návodu Omáčku promícháme se scezenými těstovinami a podáváme
Omáčku protřeme sítem, osolíme a opepříme. Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu
Těstoviny uvaříme podle návod u v osolené vodě, cibuli Vznikne hustší omáčka, kterou jemně dochutíme provensálskými
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme Podáváme s vařenými těstovinami a zeleninou.
Těstoviny dáme do vroucí osolené vody a vaříme. Těstoviny se zeleninou scedíme, dáme na talíř, přelijeme
Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem v dostatečném množství s připravenými těstovinami.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obale. Hotové těstoviny smícháme s dýňovou omáčkou.