Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Na pomerančovou omáčku promícháme 200 g cukru se lžičkou Poté rozkrojíme, naplníme omáčkou a servírujeme.
Poté do omáčky vrátíme maso, prohřejeme a podáváme.
do kastrůlku nebo hlubší pánve, přilijeme vývar i pomerančový Maso nakrájíme na plátky, přelijeme pomerančovou omáčkou
Přidáme ocet, pomerančovou šťávu a skořici. vmícháme plátky másla – výsledkem bude výborná jemná pomerančová
Přidáme ocet , pomerančovou šťávu a skořici. omáčka.
Příprava omáčky: Do kotlíku dáme žloutky, pomerančovou pomerančové kůry a podáváme k pečenému tmavému masu
Na dno sklenice dáme rum a gin. Poté přidáme džus a dolijeme sodou. Podáváme v ozdobnych skleničkách
Sušenky vložíme společně s nastrouhanou pomerančovou Pak smícháme s rozpuštěným máslem a pomerančovou šťávou
V hrnci smícháme vaječný likér, brandy, mléko, pomerančový
Vyšleháme vejce s cukrem, postupně přidáváme mouku. Vylijeme buď na jeden velký plech, nebo 2 menší